سینوس لیفت یا جراحی بالابردن سینوس
Sinus Lift
سینوس حفرهای است داخل استخوان فک فوقانی که قسمتی از مجرای تنفس را نیز تشکیل میدهد. این سینوس در بالای دندانهای آسیا بزرگ و کوچک قرار دارد و توسط مجرای استنون به بینی متصل است. اگر دندانهای آسیای مجاور سینوس، دچار عفونت و یا پوسیدگیهای شدید شوند روی سینوس فوقانی تاثیر گذاشته و میتواند یکی از دلایل اساسی ایجاد سینوزیت باشد.
معمولاً پس از کشیدن دندانهای آسیای پوسیده و عفونی، استخوان فک بالا که به مجرای تنفسی بینی متصل است به مقدار زیادی تحلیل میرود. لذا فقدان استخوان کافی برای گذاشتن ایمپلنت مشکل ایجاد کرده و نیاز است بافت استخوانی برای گذاشتن ایمپلنت ایجاد شود.
مراحل انجام سینوس لیفت
این جراحی را میتوان به راحتی با بیحسی موضعی در مطب انجام داد. پس از بیحسی برای جبران استخوان تحلیل رفته و ایجاد استخوان جدید مورد نیاز برای ایمپلنت، با کمک جراحی لثه، غشای سینوس را به اندازه مورد نیاز بالا میبرند. به این عمل در اصطلاح سینوس لیفت گفته میشود.
پس از آن محل برش با یک غشای مصنوعی به نام ممبرین بخیه میشود و در مرحله آخر کاشت دندان (ایمپلنت) انجام میشود. بسته به موفقیت آمیز بودن پیوند استخوان ممکن است ایمپلنت در همان جلسه و یا تا ۶ ماه پس از آن انجام شود.
عوارض سینوس لیفت
پس از انجام جراحی و از بین رفتن تاثیر داروی بیهوشی ممکن است در قسمت جراحی کمی احساس درد کنید که کاملاً طبیعی است. توصیه میشود تا از بین رفتن کامل درد از داروهای مسکن استفاده کنید.
پس از سینوس لیفت ممکن است تا چند روز محل جراحی متورم شود. برای رفع آن توصیه میشود از کیسه آب یخ استفاده کنید.
پس از جراحی ممکن است خونریزی به صورت ترکیب بزاق و خون رخ دهد. برای رفع آن توصیه میشود چای کیسهای را در محل خونریزی به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
برای جلوگیری و مراقبت از عفونتهای پس از جراحی حتماً مصرف آنتیبیوتیک را همراه قرصهای تجویزی متخصص ادامه دهید.
سینوس لیفت یا جراحی بالابردن سینوس
انواع ایمپلنت در خدمات کلینیک دندانپزشکی بلانش